Effectieve beglazing in de vorm van glazen daken, wanden en dakramen benadrukken de buitengewone elegantie en moderniteit van het interieur en de omgeving. Dankzij dit kunt u een ruimte ontwerpen waar de grenzen vervagen en de toegang tot licht en natuur onbeperkt wordt, ongeacht of u zich in gebouwen of kamers bevindt.

 

 

 

Zo’n open ruimte zorgt ervoor dat mensen zich er prettiger voelen, waardoor ze zelfverzekerder en opener worden. Speciale aluminium systemen worden gekenmerkt door een hoge thermische isolatie en weerstand tegen weersomstandigheden.

Zie technische gegevens

Esthetisch uiterlijk en lichtheid van de profielen – modern design.

Aanpassen van de constructie aan individuele sneeuw- en windbelastingen voor een bepaalde locatie en montageplaats.

Weerstand tegen corrosie en weersomstandigheden.

Bestand tegen UV-straling.

De mogelijkheid om grote glasoppervlakken en diktes te gebruiken.

Duurzaamheid van materiaal en vernislagen.

Mogelijkheid om profielen in elke RAL-kleur te schilderen.

KLEUR EN FACTUUR

Door het materiaal van aluminium kan het volledige spectrum aan RAL-kleuren in alle systemen en elementen van het schrijnwerk worden gebruikt. De enorme omvang van visuele en tactiele prikkels die de zintuigen beïnvloeden: glad, uniform oppervlak, metallic kleuren, houtachtig fineer, geborsteld metaal, fluweel dat geanodiseerd aanvoelt, zorgen voor volledige ontwerpvrijheid.

BIJPASSEND GLAS

In aluminium schrijnwerksystemen kunnen beglazingspakketten van elke dikte in het bereik van 6-80 mm worden gebruikt. Het onbetwistbare voordeel is de mogelijkheid om de glaslatten nauwkeurig af te stemmen op de breedte van het geselecteerde beglazingspakket. Naast het standaard type beglazing kunnen we speciaal glas gebruiken, bijv. Veilig, inbraakwerend, geluidsabsorberend, filterend, enz., Evenals geëmailleerd of reflecterend glas dat rekening houdt met elke kleur van het glas.