Standaard Ramen

Imperial

Standaard Raam

Een universeel venster met een constructie met drie kamers

MB 60

Standaard Raam

Een comfortabel venster met goede isolerende en akoestische parameters

Standaard Ramen Plus

Superial

Standaard Raam Plus

Venster met verhoogde thermische isolatie

MB70

Standaard Raam Plus

Beveiligde vensters met hoge thermische parameters

Premium Ramen

Genesis

Premium Raam
Innovatief aluminium venster met uitstekende thermische isolatie

MB 86

Premium Raam
Uitzonderlijke parameters die de mogelijkheid bieden aan verschillende behoeften van gebruikers te voldoen

 

 

Aluminium ramen zijn een perfecte oplossing in het ontwerp van moderne woonruimtes, waarvan het domein grote glazen oppervlakken is. Hierdoor wordt de huisruimte optisch vergroot, de grens tussen binnen en buiten kleiner.

 

 

Een ander voordeel is de grote hoeveelheid daglicht, wat een gunstig effect heeft op ons welzijn en comfort van het leven. De combinatie van discrete stylistics van aluminium ramen met sterkte en technologie geeft een uniek effect en aanpassing aan individuele behoeften.

 

 

RENOVATIE

Met aluminiumsystemen kunnen ramen en deuren worden aangepast voor renovatie. Deze functie wordt mogelijk gemaakt door een aanvullend aanpassingsprofiel en de zogenaamde “Renovatie vin” met de juiste breedte, die altijd aan de zijkant van de interne structuur is.

 

 

MONOBLOK

We voldoen aan de montage-eisen, waarbij de isolatielaag zich aan de binnenkant van het gebouw bevindt, waarvoor een speciale oplossing is vereist: MONOBLOK. In dit geval wordt het raamkozijn aangepast en aangepast aan de dikte van de gebruikte thermische isolatie.