Ramen van aluminium worden gekenmerkt door een ongelooflijke duurzaamheid en weerstand tegen weersomstandigheden, maar ook door een uniek ontwerp. Het is een perfecte oplossing voor het ontwerpen van moderne ruimtes met grote beglazing. Door het brede scala aan beschikbare constructies kan het raam in vele varianten worden gemaakt: draai-, kiep-, kiep-draai-, kiep-schuif- en taatsramen. Ramen kunnen ook verschillende vormen aannemen dankzij de mogelijkheid om profielen te buigen Door te kiezen voor ramen van dit soort materiaal, kunt u ze uniek maken dankzij een breed scala aan kleuren. Dit alles dankzij het volledige beschikbare RAL-palet. We bieden drie standaard aluminium ramen om aan de behoeften van verschillende investeringen en projecten te voldoen. Kies uit onze premium-, plus- of standaardoplossingen.

Standaard Ramen

De meest gekozen aluminiumoplossingen die functionaliteit combineren met esthetiek.

Imperial

Standaard Raam

Een universeel venster met een constructie met drie kamers

MB 60

Standaard Raam

Een comfortabel venster met goede isolerende en akoestische parameters

Standaard Ramen Plus

Oplossingen die niet alleen meer ontwerpmogelijkheden bieden, maar ook voldoen aan de verhoogde eisen voor thermische isolatie.

Superial

Standaard Raam Plus

Venster met verhoogde thermische isolatie

MB70

Standaard Raam Plus

Beveiligde vensters met hoge thermische parameters

Premium Ramen

Een systeem waarbij een innovatieve oplossing van een extra thermische afdichting werd gebruikt, waardoor een zeer hoge dichtheid van ramen en uitstekende thermische parameters werden verkregen, die voldoen aan de eisen die de wettelijke voorschriften in de nabije toekomst zullen stellen aan aluminium schrijnwerk.

Genesis

Premium Raam
Innovatief aluminium venster met uitstekende thermische isolatie

MB 86

Premium Raam
Uitzonderlijke parameters die de mogelijkheid bieden aan verschillende behoeften van gebruikers te voldoen

 

 

 

In het verleden werd aluminium schrijnwerk gebruikt in openbare gebouwen. Momenteel beginnen we echter de voordelen ervan te waarderen, waardoor het steeds moediger onze huizen binnenkomt.

 

 

Een ander voordeel is de grote hoeveelheid daglicht, die een gunstig effect heeft op ons welzijn en comfort van het leven. De combinatie van discreet aluminium raamontwerp met kracht en technologie geeft een uniek effect en past zich aan individuele behoeften aan

 

 

RENOVATIE

Met aluminiumsystemen kunnen ramen en deuren worden aangepast voor renovatie. Deze functie wordt mogelijk gemaakt door een aanvullend aanpassingsprofiel en de zogenaamde “Renovatie vin” met de juiste breedte, die altijd aan de zijkant van de interne structuur is.