De beste ramen met verhoogde duurzaamheid. PVC ramen met titanium.

Vele jaren ervaring in de productie van schrijnwerk hebben ons in staat gesteld om een ​​origineel, strikt gecontroleerd productieproces te ontwikkelen, waarbij alleen hoogwaardige PVC-profielen worden gebruikt om ramen en deuren te vervaardigen, die een mengsel van titaniumoxide in hun samenstelling hebben. Dankzij de innovatieve Titanium Technology-methode produceren we ramen met een ongekende duurzaamheid en esthetiek.

 

Titaniumtechnologie combineert de hoogste kwaliteit PVC met een mengsel van titaniumoxide in het stadium van het vormen van kunststof.

Titanium (IV) oxide is een anorganische chemische verbinding die bestaat uit een titaniummolecuul en twee zuurstofmoleculen. Deze stof wordt vanwege zijn eigenschappen veel gebruikt in de industrie. Het wordt onder andere gebruikt als een natuurlijke kleurstof, daarom wordt het vaak titaniumwit genoemd. Het wordt ook gebruikt als een mineraal UV-filter, waardoor een resistente zonwering ontstaat.

Het raamprofiel verkregen in titaniumtechnologie wordt gekenmerkt door uitstekende technische parameters. Het onderscheidt zich door zijn uitzonderlijke stijfheid en weerstand tegen mechanische schade, waardoor zeer grote, stabiele structuren kunnen worden geproduceerd.

Titaniumoxide geeft de ramen een vlekkeloze witte kleur, bestand tegen verkleuring en de effecten van zonlicht.

De garantie van de duurzaamheid van de profielen tegen extreem ongunstige weersomstandigheden en de negatieve effecten van zonnestraling is een certificaat dat de S-klasse bevestigt, toegekend door het Duitse instituut SKZ-TeConA Gnbh. Het is de moeite waard te benadrukken dat het proces van strikt gecontroleerde productie geen negatieve invloed heeft op de natuurlijke omgeving en dat alle productieafval bestemd is voor recycling.

We hechten een certificaat aan alle geproduceerde PVC-ramen en deuren, waarmee wordt bevestigd dat de profielen die worden gebruikt bij de productie van kunststoframen zijn vervaardigd in Titanium Technology.

Lees ook

Neem een ​​kijkje in onze sectie met tips voor het kiezen en onderhouden van vensters.

Wat werkt beter – jaloezieën of Rolgordijnen?

 

Moderne jaloezieën en Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in vele kleuren en ontwerpen, wat betekent dat ze niet alleen een perfecte bescherming tegen de zon zijn, maar ook decoraties die de kamer aanvullen. Wat werkt beter – jaloezieën of Rolgordijnen?

Terras schuifdeuren of traditionele?

 

Terras schuifdeuren of traditionele? De juiste keuze voor terras- of balkondeuren heeft een grote invloed op het comfort van het gebruik van het balkon of terras. Daarom is het de moeite waard om te overwegen welke deuren het beste bij onze behoeften passen.

 


  Ramen
   
  PVC ramen
  Aluminium ramen
  Deuren
   
  PVC deuren
  Aluminium deuren
  Schuifpuien
   
  PVC schuifpuien
  Aluminium Schuifpuien
  Rolluiken
   
  Rolluiken
  Gevels
   
  Aluminium gevels
  Bedrijf
   
  Over ons bedrijf
  Klachten
  Garantie generator
  Downloads
  Contact