Deuren Collectie Strasbourg

Kies je patroon

Strasbourg 1

Strasbourg 2

Strasbourg 3

Strasbourg 4

Strasbourg 5

Overeenkomen met de kleur

Elk deur van de Strasbourg collectie kan worden gemaakt in de gepresenteerde kleuren

RAL-kleuren

Ral 7016

Ral 8019

Ral 9016

Andere kleuren uit het

RAL-palet

Vernis

Gouden eik

Notenboom

Winchester

Fineer

Zwart glad

Bruine eik

Antraciet Glad

Normandische eik

Grijs zilver

Pijnboom

Chocola

Crème wit

Lichtgrijs

Donkergroen

Notenboom

Basalt grijs

Gouden eik

Structureel antraciet

Wit fineer

Douglasspar

Sapeli

Grijs zilver glad

TECHNISCHE INFORMATIE

1.Beschikbare constructievarianten:

• deur met dubbelzijdige overlay-vulling – het blad en de vulling vormen één vlak, aan beide zijden van de deur, dat gelijk ligt met het kozijn.

• deur met eenzijdige overlappende vulling – van buitenaf vormen het blad en de vulling één vlak, zonder scheidingen, dat gelijk ligt met het deurkozijn. De lijn van het blad en de vulling is alleen zichtbaar vanaf de binnenkant van de deur.

• deuren met inlegvulling – met zichtbare vleugelverdeling en vulling aan beide zijden van de deur.

2. Anti-inbraakklasse – espagnoletten die veiligheid bieden op het niveau van de RC2-klasse.

3. Beslag – de deur kan worden uitgerust met een elegante deurkruk of een handgreep. Bij een handgreep moet een sleutel worden gebruikt om de deur van buitenaf te openen.

4. Centrale vergrendeling 6 in 1- door de sleutel in één slot te draaien, vergrendelt de deur tegelijkertijd in meerdere vergrendelingspunten. Dankzij deze functie is het niet nodig om extra sloten te installeren.

5. Een lage aluminium drempel met thermische onderbreking – zorgt voor een vrije doorgang zonder struikelen en voorkomt overmatig warmteverlies vanuit het huis.

6. Slimme huisdeuren kunnen worden uitgerust met slimme huisoplossingen.

7. Veiligheid – beschikbare soorten espagnoletten:

• automatische, 6-punts grendel met haken en grendels – wanneer vastgeklikt, vergrendelt de deur automatisch in maar liefst 5 punten voor haken en grendels en het hoofdslot. Dankzij dit, door de deur van buiten te voorzien van een leuning, zal deze uw huis beschermen, zelfs als deze niet op slot is. Door de sleutel om te draaien, wordt de deur op een extra, 6e punt vergrendeld. Het slot kan ook worden uitgerust met de dag/nacht-functie, waarmee u de automatische vergrendeling van de deur bij het sluiten kunt uitschakelen.

• halfautomatische 6-punts grendel met haken en grendels – bij vergrendeling vergrendelt de deur automatisch op 3 grendelpunten en het hoofdslot. Een deur die van buitenaf is uitgerust met een leuning, beschermt uw huis zonder een sleutel te gebruiken. Door de sleutel in het slot te draaien, wordt de deur extra vergrendeld met haken en een massieve grendel en een nog diepere verlenging van de grendels.

• handmatige, 6 – punts grendel met haken en grendels – deuren voorzien van een leuningslot automatisch alleen op de hoofdslotschoot. Om de deur veilig te vergrendelen met haken, bouten en een massieve grendel, is het noodzakelijk om de sleutel in het slot te draaien. Het slot kan ook worden uitgerust met de dag/nacht-functie, waarmee u de automatische vergrendeling van de deur bij het sluiten kunt uitschakelen.

• manuele, 6-punts espagnolet met haken en grendels, te bedienen met een hendel – de deur vergrendelt met haken en grendels wanneer de hendel wordt opgetild. Door de sleutel in het slot te draaien, wordt de deurkruk geïmmobiliseerd en kan de deur niet worden geopend.


  Ramen
   
  PVC ramen
  Aluminium ramen
  Deuren
   
  PVC deuren
  Aluminium deuren
  Schuifpuien
   
  PVC schuifpuien
  Aluminium Schuifpuien
  Rolluiken
   
  Rolluiken
  Gevels
   
  Aluminium gevels
  Bedrijf
   
  Over ons bedrijf
  Klachten
  Garantie generator
  Downloads
  Contact