Over ons bedrijf

Onze sterke punten

Bijna 70 jaar ervaring

We werken samen met bedrijven die bijna 70 jaar ervaaring hebben en zijn een van de leidende producenten van pvc en aluminiumsystemen in Europa. De eigenaren van onze kozijnen vormen een groep tevreden klanten, zowel particulier als zakelijk.

Eigen kozijnprofiel

Wij vervaardigen onze kozijnen op basis van ons eigen kozijnprofiel, waardoor we gedurende de hele productiefase om de kwaliteit geven. Bij Bernat kozijnen gebruiken we onze eigen, unieke oplossingen, waardoor we onze klanten bijna op maat gemaakte producten kunnen bieden.

Bevestigde kwaliteit

De kwaliteit van producten wordt bevestigd door certificaten die zijn uitgegeven door onafhankelijke instituten, waaronder certificaat voor de klasse S, afgegeven door het Duitse instituut SKZ – TeConA GmBH, dat de weerstand tegen extreem zware weersomstandigheden en de negatieve invloed van zonnestraling garandeert.

Esthetiek

Wij zorgen voor elk detail. Dankzij het gebruik van moderne technologie produceren we kozijnen van hoge kwaliteit, kozijnen met een ongekende esthetiek – met bijna onzichtbare lasnaden.

Thermiek

Om warmteverlies in uw huis tot een minimum te beperken, hebben we een gepatenteerd derde afdichtingsysteem ontwikkeld. Hierdoor kunt u uw kozijn ook na de installatie afdichten.

Ecologie

We werken in overeenstemming met de natuur. Ecologie is een prioriteit. Daarom zijn onze kozijnen loodvrij. We vergiftigen het milieu niet al ons afval wordt gerecycled.


  Kozijnen
   
  Kunststof kozijnen
  Aluminium kozijnen
  Deuren
   
  Kunststof deuren
  Aluminium deuren
  Schuifpuien
   
  Kunststof schuifpuien
  Aluminium schuifpuien
  Rolluiken
   
  Rolluiken
  Gevels
   
  Aluminium gevels
  Bedrijf
   
  Over ons bedrijf
  Klachten
  Garantie generator
  Downloads
  Levering
  Contact