Badkamervensters op maat van de thuisspa

Perfecte badkamerramen zorgen ervoor dat we ons in deze kamer voelen zoals in een spa – intiem en ontspannen. Hoe dit te bereiken? Welke badkamerramen moet u kiezen? Allereerst moeten badkamerramen bestand zijn tegen vocht, dus of we nu kiezen voor PVC badkamerramen of houten badkamerramen, ze moeten functionele oplossingen hebben, bijvoorbeeld extra ventilatie mogelijk maken, de optie om te kantelen en te ontgrendelen. Aan de andere kant zal intimiteit worden geboden door speciale beglazing die ons zal verbergen voor de ogen van mensen van buitenaf en tegelijkertijd de juiste hoeveelheid daglicht zal bieden.

 

Toegang tot natuurlijk licht

Niets kan natuurlijk licht vervangen. Het is het beste effect op ons welzijn en gezichtsvermogen, wat uiterst belangrijk is tijdens verschillende activiteiten die in de badkamer worden uitgevoerd, zoals make-up of gezichtshaar scheren. Hoe meer daglicht de badkamer binnenkomt via goed op elkaar afgestemde ramen, des te beter zien we de details van cosmetische procedures die zo belangrijk voor ons zijn. Meer licht in de badkamer betekent meer gezondheid voor onze ogen.

 

 

Vervulde behoefte aan intimiteit

Privé en licht in de badkamer? Als u zich afvraagt ​​hoe u de behoefte aan intimiteit kunt verzoenen met toegang tot natuurlijk licht in de badkamer, dan hebben wij het antwoord voor u. Kies een badkamerraam met speciale beglazing en / of installeer het hoog, en kies bovendien jaloezieën of rolluiken die nog een functie uitvoeren – veiligheid

 

Sierglas – esthetiek en functionaliteit

Ze zien er mooi uit en voegen een stijlvol karakter toe aan de badkamer, maar tegelijkertijd laten ze niet toe dat nieuwsgierige blikken van buiten naar binnen kijken. Sierglas is een uniek element van de indeling van de badkamer die uw SPA-woning siert en verbergt voor de buitenwereld. Kies een van de vele ornamenten of bestel een patroon op maat van uw individuele behoeften en bewonder het raam met een sierlijk uitzicht!

 

 

 

Slimme microventilatie en geleidelijk kantelen

Microventilatie is een onzichtbare functie in het venster die op de juiste plaats is verborgen en met een speciale vergrendeling werkt. Door de juiste positie van de handgreep wordt het venster tegelijkertijd gesloten en discreet ontgrendeld. Dankzij dit vindt micro-frisse luchtuitwisseling en verwijdering van opgehoopt vocht plaats. Met de mogelijkheid van geleidelijke kanteling kunt u de ventilatie-intensiteit aanpassen aan het seizoen en de weersomstandigheden

PVC ramen

Bekijk onze ramen

T- Comfort

comfort in uw huis
 
form: hoekig
aantal kamers : 6
uw: 0,82 W/m²K

T- Energy

Warmte in uw huis.
 
Form: hoekig
Aantal kamers: 6
Uw: 0,63 W/m²K

T- Passive Classic

klassiek in uw huis
 
form: afgerond
aantal kamers: 7
uw: 0,82 W/m²K

T- Passive Plus

Moderniteit in uw huis
 
form: afgerond
Aantal kamers: 8
uw: 0,73 W/m²K

T- Passie Slim

Daglicht in uw huis
 
Form: Afgerond
Aantal kamers: 7
Uw: 0,81 W/m²K