De ramen voor de kinderkamer beschermen het comfort en de speelveiligheid

Ramen in een kinderkamer moet de juiste omstandigheden bieden om te spelen en te leren, terwijl de veiligheid tijdens talloze trucs en het verkennen van de wereld wordt gegarandeerd. Ramen voor de kinderkamer mogen niet toevallig zijn. Ze moeten hen beschermen tegen onvoorziene situaties. Daarom zijn ramen die bedoeld zijn voor kinderkamers ontworpen om mogelijke gevaren uit de omgeving van kinderen uit te sluiten. Daarom is het zo belangrijk dat ramen voor een kinderkamer bescherming bieden tegen koude en omgevingsgeluid, de beste toegang bieden tot natuurlijk licht en frisse lucht, en vooral geen risico vormen uit het raam te vallen als het kind ze wijd zou kunnen openen. Investeren in een veilig raam voor de kinderkamer is daarom een ​​kost zonder compromissen.

 

Veiligheid voorop!

Vreugde en comfort van een kind of een hoog beveiligingsniveau? De mogelijkheid van comfortabele ventilatie van de kamer en het wassen van ramen of ramen die niet wijd open gaan? Bovenal moeten vensters in een kinderkamer veilig zijn voor kleine en grote leden van het huishouden. Dankzij de Tilt-First-functie kan uw kind het raam veilig kantelen, maar zal het niet langer de volledige breedte kunnen openen. Dankzij dit is uw huis veilig en bent u – de ouder kalm.

 

Tilt-First – vensters voor een kinderkamer met een sleutelhandgreep

Waar kinderen zijn, moeten er “ogen rond het hoofd” zijn. Zelfs de meest gevoelige voogden kunnen mogelijk niet op tijd reageren als het kind het raam wijd opent. Daarom moeten vensters voor een kinderkamer worden uitgerust met het Tilt-First-systeem. Het is een speciale handgreep met een slot dat de opening blokkeert, maar het raam schuin laat. Alleen een persoon met de handgreep kan het venster volledig openen.

 

Toegang tot natuurlijk licht

Toegang tot daglicht is cruciaal voor het goed functioneren en de ontwikkeling van een kind. Het raam in de kinderkamer moet er zoveel mogelijk voor zorgen. Door te kiezen voor vensters met een hoge lichttransmissie, kan het kind zijn cognitieve functies beter ontwikkelen en de wereld buiten het raam observeren. Laat de vreugde en stralende glimlach op het gezicht van kinderen verschijnen, ongeacht het weer.

 

Thermisch en akoestisch comfort

Wanneer u ramen kiest voor de kinderkamer, is het de moeite waard om te overwegen met welke externe nadelen het kan worden geconfronteerd. Noise? Te hard ochtendlicht? Of misschien is het gebrek vanwege de ligging aan de noordkant? Zomerhitte of zeurende kou in het winterseizoen? Comfort en gezondheid van uw kind is waarschijnlijk een element van speciale zorg, dus kies vensters voor de kinderkamer die het hoogste thermische en akoestische comfort zullen garanderen.

 

Ontwerp afgestemd op de jongste leden van het huishouden

Het ontwerpen van een kinderkamer is een enorme uitdaging. Je moet ook zorgen voor de functionaliteit en schoonheid ervan. Het is ook de moeite waard om toekomstige veranderingen te onthouden die voortvloeien uit de ontwikkeling van zijn inwoner. Het creëren van een harmonieus arrangement vereist het kiezen van de juiste vensters. Dankzij het brede scala aan kleuren en vele profielontwerpen, kunnen Budvar Centrum-ramen worden gebruikt in elk ontwerp van een kinderkamer, ongeacht de leeftijd.

 

Microventilatie en geleidelijke omleiding in dienst van de jongste

Dankzij de micro-ventilatiefunctie en een geleidelijke kanteling in het raam staat een goede luchtcirculatie in de kinderkamer op de agenda. U hoeft niet langer te kiezen tussen koud en koud. Het is de moeite waard eraan te denken dat een goede ventilatie in de kamer de hoeveelheid vochtophoping vermindert en het risico op schimmels en schimmels vermindert die gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Budvar Centrum-ramen bieden goed comfort op een subtiele en effectieve manier.

PVC ramen

Bekijk onze ramen

T- Comfort

comfort in uw huis
 
form: hoekig
aantal kamers : 6
uw: 0,82 W/m²K

T- Energy

Warmte in uw huis.
 
Form: hoekig
Aantal kamers: 6
Uw: 0,63 W/m²K

T- Passive Classic

klassiek in uw huis
 
form: afgerond
aantal kamers: 7
uw: 0,82 W/m²K

T- Passive Plus

Moderniteit in uw huis
 
form: afgerond
Aantal kamers: 8
uw: 0,73 W/m²K

T- Passive Slim

Daglicht in uw huis
 
Form: Afgerond
Aantal kamers: 7
Uw: 0,81 W/m²K