Elke woonkamer verdient perfecte ramen

Er is geen woonkamer zonder ramen. De indeling vereist rekening te houden met alle functies die de representatieve ruimte van het huis moet vervullen. De salon is een plek voor sociale en familiebijeenkomsten. Het is ook een ruimte waar we kunnen ontspannen met behulp van entertainment zoals televisie, films, boeken … Het gevoel van veiligheid en gebruiksgemak draagt ​​bij aan volledig comfort. De woonkamerramen worden voorzien van aanvullende oplossingen. Deze omvatten openingsrem, multistage kanteling, lage drempel in terrasdeuren en anti-diefstal systemen. Bij het kiezen van ramen voor de woonkamer is het goed om te onthouden dat het al tientallen jaren een investering is. Daarom moet niemand hoge kwaliteit opgeven, ongeacht of we ons richten op houten ramen in de woonkamer of kiezen uit PVC of aluminium. Het kan worden gegarandeerd door het gebruik van de beste materialen bij de productie van ramen en hun professionele installatie.

 

Gezellig en stil

Een comfortabele woonkamer is een lichte en ruisvrije woonkamer en degene die de perfecte temperatuur garandeert, ongeacht de omstandigheden buiten het raam. Schrijnwerk heeft een enorme impact op het niveau van dempen en thermische isolatie in de kamer. Dankzij MD-vensters, die een innovatieve oplossing in de vorm van een derde afdichting hebben, wordt elke salon een toevluchtsoord van stilte en thermisch comfort. En externe jaloezieën, afgestemd op individuele behoeften, zullen u toelaten om nog meer voldoening te bereiken.

 

Voor de veiligheid

Hoe beschermt u uw huis tegen diefstal? De meest voorkomende manier waarop inbrekers huizen binnendringen, is door balkondeuren en -vensters te overtreden. Hoe waak je hiertegen? Selecteer eenvoudig vensters met een hoog niveau van anti-inbraakbeveiliging. Het gebruik van antidiefstalbeslag, anti-inbraakglas, een deurklink met een sleutel of reed-schakelaars (alarmsensoren) – dit zijn manieren om het hoogste niveau van beveiliging voor leden van het huishouden te garanderen.

 

Ramen in de woonkamer – gemak is de basis

Het ontwerp van de salon moet voldoen aan alle behoeften van de gebruikers. Deze regel is ook van toepassing op Windows. De woonkamer ventileren en naar buiten openen moet handig zijn. Daarom is het blokkeren van een open raam met een bloempot verleden tijd. De openingsrem die wordt bestuurd door een hendel is verantwoordelijk voor deze vensterfunctie. Dankzij dit kan de geopende raamvleugel stabiel worden vergrendeld op de geselecteerde breedte – draai de hendel gewoon naar beneden. Op zijn beurt stelt de meertraps kanteling u in staat om het venster in de geselecteerde positie op de gekantelde vleugel te plaatsen.

 

Een salon open voor de wereld

Een moderne woonkamer is een ruimte die niet mag worden beperkt. Het combineren van de woonkamer met een balkon, terras of tuin zorgt voor een ongewone sfeer en nog betere voorwaarden voor ontspanning. Om dit effect te bereiken, zal de T-Slide terrasdeur van Budvar Centrum het beste werken. T-Slide heeft verborgen fittingen en hun enige duidelijke element is een elegant handvat. De lage drempel elimineert het risico van struikelen tijdens het passeren. Dankzij het Soft Close zelfsluitende systeem is de deur volledig comfortabel: stil, veilig en uiterst comfortabel.

 

 

Meer licht

Geen enkel verlichtingssysteem kan de gunstige effecten van zonlicht vervangen. Het beheert onze biologische klok en bevordert onze gezondheid. Daarom kan er in geen enkele woonkamer licht zijn. Bernat Kozijnen biedt zijn klanten het nummer een systeem op de markt dat 27% meer licht in de ruimte biedt. Allemaal dankzij het grotere glasoppervlak met T-Passive Slim-ramen. Met de ramen van Bernat zal elke woonkamer vol pracht en praal zijn.

PVC ramen

Bekijk onze ramen

T- Comfort

comfort in uw huis
 
form: hoekig
aantal kamers : 6
uw: 0,82 W/m²K

T- Energy

Warmte in uw huis.
 
Form: hoekig
Aantal kamers: 6
Uw: 0,63 W/m²K

T- Passive Classic

klassiek in uw huis
 
form: afgerond
aantal kamers: 7
uw: 0,82 W/m²K

T- Passive Plus

Moderniteit in uw huis
 
form: afgerond
Aantal kamers: 8
uw: 0,73 W/m²K

T- Passive Slim

Daglicht in uw huis
 
Form: Afgerond
Aantal kamers: 7
Uw: 0,81 W/m²K