Rolluiken

Ontdek oplossingen op maat van uw huis, aangepast aan zowel nieuwe als bestaande gebouwen.

Voorzetrolluiken

 

Een kist met voorzet rolluiken gemonteerd in een nis of op de gevel van het gebouw. Installatie vereist geen interferentie met de huidige toestand van het gebouw.

Opbouwrolluiken

 

Montage direct op het raamkozijn. Kisten gemaakt van PVC of polystyreen, bedoeld voor volledige of gedeeltelijke ontwikkeling

 

Inbouw rolluiken

 

Installatie van verzonken rolluiken aanbevolen in de bouwfase van de faciliteit. In reeds bestaande gebouwen zijn aanpassingen aan de latei nodig.

 

Rolgordijnen

 

Het materiaal waarvan de jaloezieën zijn gemaakt, absorbeert en reflecteert een groot deel van de zonnestralen, met behoud van een uitstekende ventilatie.

Traditioneel rolluik

 

De kast van het traditioneel rolluik is volledig opgebouwd en onzichtbaar. De elementen van dit systeem zorgen voor een eenvoudige montage aan elk type wand.

Geveljaloezieën

 

Doordacht ontwerp, eenvoudige montage en lage thermische isolatieparameters. Geveljaloezieën zijn verkrijgbaar in meerdere systemen, zodat ze in elk type gebouw kunnen worden geïnstalleerd.

Luiken

 

Een perfecte oplossing die de duurzaamheid van aluminium combineert met het traditionele ontwerp van rolluiken. Er zijn luiken met beweegbare of vaste lamellen verkrijgbaar.


  Kozijnen
   
  Kunststof kozijnen
  Aluminium kozijnen
  Houten kozijnen
  Stalen kozijnen
  Deuren
   
  Kunststof deuren
  Aluminium deuren
  Houten deuren
  Stalen deuren
  Schuifpuien
   
  Kunststof schuifpuien
  Aluminium schuifpuien
  Houten schuifpuien

  Stalen schuifpuien

  Rolluiken
   
  Rolluiken
  Gevels
   
  Aluminium gevels
  Bedrijf
   
  Over ons bedrijf
  Downloads
  Levering
  Contact