Tips

Terrasdeuren met een aluminium clip – waarom is het de moeite waard?

 

Modern terras. Ontdek de voordelen van het gebruik van aluminium-clips. Wanneer we besluiten om terrasdeuren te kopen, moeten we ons ervan bewust zijn dat ze de etalage van ons balkon zullen zijn

Kunststof raamverstelling. Doe het zelf!

 

Als uw ramen moeite hebben om ze te openen of te sluiten, is dit een duidelijk signaal dat het tijd is om ze aan te passen. Je hebt hiervoor geen speciale uitrusting nodig – een beetje bereidheid en een momentje vrije tijd zijn voldoende.

Welke geluiddichte ramen beschermen ons het beste tegen lawaai?

 

Lawaai gegenereerd door auto’s of andere communicatiemiddelen kan erg hinderlijk zijn. Veel externe factoren dragen bij aan het gebrek aan ruimte in ons huis waarin we van rust zullen genieten en kunnen ontspannen. Welke geluiddichte ramen moet u kiezen?

Wanneer de pakkingen in het PVC-venster vervangen?

 

Na een paar jaar slijten de elementen in het raam. De hoeveelheid slijtage wordt beïnvloed door weersomstandigheden en de gebruiksfrequentie, d.w.z. hoe vaak we het venster openen en sluiten.

Welke venster handvat kiezen?

 

Beveilig het huis tegen inbraak. Maak kennis met venster handvatten die u helpen beschermen wat belangrijk voor u is.

Ramen met twee of drie pakkingen? – een verstandige keuze voor jaren

 

Ramen met drie pakkingen worden door veel mensen beschouwd als een marketingtruc en niet noodzakelijkerwijs een betere en energie-efficiënt versie van ramen met twee pakkingen.